Kristalan

UNITY IN DIVERSITY - De Kracht van de Tweelingziel

CD: GRONDING

Stacks Image 3044

Voeten op de grond! Weg met stress! Welkom ontspanning en zelfzekerheid! Ingesproken door Kristien De Winter en muziek van Alain Smits - Kristalan.

Eenvoudige technieken, die je op een korte tijd doen herbronnen, zelfvertrouwen doen herwinnen, je voorbereiden op een examen of sollicitatiegesprek. Haal het beste uit jezelf naar boven!
Ook hier worden de technieken omkaderd door de prachtige muziek van Kristalan!

De muziek van deze CD wordt gebruikt tijdens de opleiding “Energetische Anatomie”, deel 1, Gronding en Chakra’s en de begeleide meditaties vormen een mooie voorbereiding en eveneens een toepassing van de technieken van deze module. 


Gronding was toe aan een derde herpersing. Voor deze persing is de CD "Gronding" volledig geremasterd.
U kan hierboven een compilatie beluisteren uit de CD "Gronding" terwijl u onderaan doorleest.
1. Herbronning
2. Zelfvertrouwen
3. Verbondenheid
4. Gronding -basismeditatie-
instrumentaal
5. Evenwicht -Zen-
6. De Grondingsdans
totale tijd                 72min.
teksten geschreven en ingesproken door Kristien De Winter
magische muziek door Alain Smits
productie door Alain Smits voor Kristalan
Gronding is essentieel voor het gezond functioneren van ons lichaam en onze geest.
Goed in je lichaam zitten zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan je dag of job kan beginnen. Deze CD stelt verscheidene technieken voor die je behulpzaam zijn in specifieke omstandigheden. Geen voorkennis is vereist.

In het geheel van onze cultuur zijn we onze voeling met de aarde geleidelijk aan kwijt geraakt. Er is een accentverschuiving van de buik naar het hoofd.
Enkel bij bepaalde natuurvolkeren blijkt deze natuurlijke verbinding nog in stand gehouden te zijn. Het is echter niet kwestie van de tijd terug te draaien, maar wel om cultureel gezien een nieuw evenwicht te vinden om uiteindelijk het pad van liefde, de weg van het midden, te kunnen betreden.

Door onze natuurlijke verbinding met ons lichaam en de aarde te verliezen, geraken we in ons leven af en toe de draad kwijt. Emotionaliteit, stress, pijn en zelfs bepaalde spirituele oefeningen kunnen ons er toe leiden dat we niet meer met onze voeten op de aarde staan. Toch is aarding of gronding de ultieme manier om deze overtollige emoties, stress en te sterke spirituele energie van ons te doen afglijden.

Hoewel aarding zeer verbonden is met onze lichaamshouding, is het tegelijkertijd een complexer geheel. Gronding maken heeft ook fundamenteel te maken met zelfvertrouwen, met je eigen, unieke plek te vinden in de wereld.
Anders gezegd heeft aarding te maken met de wijze waarop onze ziel zich kan uitdrukken in ons lichaam, om ons als mensen “heel” of “compleet” te voelen.