Kristalan

UNITY IN DIVERSITY - De Kracht van de Tweelingziel

CD: INDIGO

Stacks Image 3036

CINEMATIC MUSIC! Visuele muziek die jou naar bekende en onbekende plaatsen brengt binnenin jezelf!

Stacks Image 2485
Deze zeer bijzondere CD laat je op rijke muzikale tapijten met westerse en oosterse invloeden zweven doorheen niveau’s van ontspanning voor lichaam en geest. Cinematic music.

The magical colour Indigo guides you into a rich lyrical world, where West meets East in an unique harmonious way.  
This music relaxes your mind, opens the way to your soul and soothes your body! Indigo enhances relaxation, visualisation and meditation and provides excellent background music. Enjoy listening


U kan hierboven een compilatie beluisteren uit de CD "Indigo" terwijl u onderaan doorleest.

1. Anima
2. Healing Space
3. S’anti
4. Chado
5. Winds Of Change
6. We are One
7. Cosmic Consiousness
8. Destined We Are
9. Earth
10. Creation
11. Vision
totale tijd                   72min.
Music & lyrics by Alain Smits/DE WINTER
production by Alain Smits for Kristalan Productions

Indigo opent een unieke wereld van melodieën, gezangen en sferen die helend werken op geest, ziel en lichaam. Indigo is uiterst geschikt voor relaxatie, visualisatie, meditatie en als achtergrondmuziek. Veel luistergenot!

Indigo is ondertussen een begrip geworden. Het is een prachtige kleur, het heeft kosmische dimensies, maar het wordt ook gebruikt in de term “Indigo kinderen”. Het gaat dan over de Nieuwe Tijdskinderen. Niemand zal ontkennen dat we leven in bijzondere tijden. De mensheid beschikt over een massa mogelijkheden, massa communicatie, maar wat doen we hiermee?
Leidt dit tot een massief geluk of geraken we bedolven onder de massale druk?
Onze CD “Indigo” heeft tot doel de geest te ontspannen, opdat we allen zouden kunnen gewaar worden dat de realiteit meer behelst dan een wedstrijd tegen de klok, waarbij met elke tik de kwaliteit van het leven vervaagt. Wanneer de geest zich ontspant, kunnen we opnieuw tot inspiratie als levenskwaliteit komen, wat belangrijk kan zijn in onze dagelijkse activiteiten, maar wat tevens een opstap kan zijn naar een hogere aspiratie. Op deze wijze kan de geest zich open stellen voor het rijk van de ziel. Onze ziel is geen abstract gegeven, maar is in feite onze hogere inspiratie, die het meest concreet kan omschreven worden als ons puur vermogen om lief te hebben.
Wanneer onze ziel een weg vindt naar onze geest, wil dit zeggen dat we onze liefde, inspiratie vrij kunnen doen circuleren. Dit kan gebeuren op niveau van onze gedachten, onze emoties en in ons lichaam. We kunnen dit proces niet forceren, we kunnen enkel momenten vrij maken om de weg te openen in onszelf. En dan plots, soms geheel onverwacht, komen we tot een beleving van puur “zijn”.
Eènheid is dan een realiteit in onszelf.
Misschien is dit wel de grote ommekeer die ons wordt aangekondigd en de boodschap die onze “Indigo” kinderen in het hart dragen. Als we éénheid ervaren, ziet de wereld er anders uit. We worden ons bewust van onze verbinding met anderen. En dit is geen New Age taal, de visie van het heelal als een levend en samenhangend geheel wordt momenteel op een zeer verrijkende wijze door vooraanstaande wetenschappers ondersteund.
Vanuit het gevoelen van “vrij” te zijn en tegelijk verbonden met éénieder, kunnen we andere keuzes maken in ons leven, in onze wereld. We kunnen bewust keuzes maken, gedragen vanuit het hart.