Kristalan

UNITY IN DIVERSITY - De Kracht van de TweelingzielKRISTIEN DE WINTER

biografieKristien De Winter
Auteur

Managing Director Kristalan
www.kristalan.com
www.kristiendewinter.be
kristien@kristalan.com


09 december 1964
Boogschutter
Leergierig - Schrijven - Meditatie - Zwitserland - Koken - De Kracht van de Tweelingziel.
Stacks Image 9966
Nu is haar leven en werk volledig toegewijd aan het werk dat ze samen doet met Alain, haar tweelingziel en Liefde van haar leven.
Zij schrijft de teksten ter voorbereiding voor de begeleide meditaties en spreekt ze ook in. Terwijl ze inspreekt, bevindt ze zich steeds in een meditatieve staat, waardoor de teksten onmiddellijk aansluiten bij de beleving van de luisteraar.
Op de muzikale CD's schrijft ze in nauwe samenwerking met Alain ook de meeste lyrics.
Het is haar aspiratie zoveel mogelijk niet enkel de informatie die zij gedurende vele jaren heeft opgebouwd, tijdens studie, behandelingen, cursussen etc... maar vooral de ervaring mbt belangrijke bewustzijnsthema's door te geven op de Kristalan CD's en dit begeleid door subtiele muziek die de boodschap ondersteunt. Er zijn dus nog heel wat interessante CD's op komst.

Zij geeft momenteel ook training in ‘Energetische Anatomie’, in verschillende modules, die zij zelf ontwikkeld heeft, en dit telkens voor 2 deelnemers.
Deze opleidingen zijn zowel gericht naar personen met een gedreven interesse als therapeuten of professionelen in een ander vakgebied en zijn sterk ervaringsgericht om een duidelijk referentiekader in de eigen belevingswereld op te bouwen.

Als auteur heeft zij ondertussen 8 boeken geschreven.
Het eerste boek ‘Ontsnappen aan de druk’ is geschreven naar aanleiding van het proefproject ‘Stiltemoment op school’, dat zij gedurende 2 jaren heeft geleid met de ondersteuning van de toenmalige Vlaamse minister van Welzijn, Inge Vervotte.
Het is een ‘samen genieten’-boek voor volwassene en kind, met speelse verhalen die de kinderen op een veilige manier navigeert door de rijkdom van de innerlijke wereld.
De verhalen staan ook op de CD ‘Kindermeditatie’, ingesproken door Kristien en prachtig muzikaal omkaderd door haar echtgenoot Alain Smits.
Zij geeft nog steeds navormingen voor leerkrachten via de organisatie ‘Venca’: Van Lawaai tot Zen.

Haar tweede boek ‘De Wondere Wereld van Florian’ is een uniek boek voor tieners van 12 tot 99 jaar en biedt een mooie introductie tot persoonlijke ontwikkeling op psychologisch, wetenschappelijk en energetisch niveau. En dit in een luchtige verhaalvorm waarin Florian tijdens een vakantie in Zwitserland op sleeptouw wordt genomen door een berggids Joseph.

Joseph blijft een vooraanstaande rol spelen in de twee eerste boeken van haar trilogie.
Het eerste boek is ‘Tweelingziel’, waarin de mondaine Claire door Joseph wordt ingewijd in de thematiek van dit eeuwenoude begrip. Wat begint als een filosofische, psychologische uiteenzetting, evolueert al snel naar een mystiek avontuur, waarin een middeleeuws kookboek een bijzondere plaats krijg.

Het tweede boek van de trilogie is ‘Tijdloze liefde’. Dit is een beklijvend verhaal over de bijzondere band tussen tweelingzielen, waarin de hoofdpersonages van ‘Tweelingziel’ verder de mogelijkheden en grenzen verkennen van hun relatie. Dit maal begeleidt Joseph de geliefden Claire en Derek hun tijdens een wonderlijke reis in Engeland.


Haar studie in bewustzijnsverruiming blijft een grote passie ... en dit met als doel vooral als mens “bewuster” en daarom “liefdevoller” te worden/zijn, wat inhoudt meer verantwoordelijk-heid nemen voor wat “is”. Momenteel gaat haar grote interesse en studie uit naar het Big Mind Process van Genpo Roshi, die Zen meditatie combineert met de therapeutische technieken uit Voice Dialogue.

Als eeuwig student houdt ze van het praten met andere eeuwige studenten, die evenzeer gepassioneerd met hun vak bezig zijn en de poorten van hun vakkennis wijd open zetten, voor een opbouwende uitwisseling van kennis en wijsheid. Op deze wijze kunnen we allen bruggen bouwen, ons met elkaar verbinden, terwijl elk van ons zijn unieke identiteit vorm geeft.
Samen betekenen we zo veel meer, dan elk apart.
Zij heeft ook 3 boeken geschreven in opdracht voor HR Productions: The Power of Music, Happy Meetings & The Power of Enthusiasm.

Onlangs heeft zij een biografie afgerond, een uiterst boeiend levensverhaal, dat niemand onberoerd laat. Binnenkort meer nieuws hierover. 
Stuur een bericht
Auto Reply
Van harte bedankt voor je mail.

Signature (Supports HTML)
Vriendelijke groeten
Kristalan Productions