Kristalan

UNITY IN DIVERSITY - De Kracht van de Tweelingziel

Kristalan audio - etheric recording studio - PRISTINE MIXING AND MASTERING

*U hebt iets te vertellen, u hebt een mooie zang stem of u bespeelt een instrument waarmee u de harten van velen opent.
*U speelt in een ensemble met bezielde musici en U droomt van een knappe audio opname.
*U hebt zelf thuis reeds een opname gedaan en u wenst dit te laten mixen en/of masteren.

  • Wij werken uitsluitend met professioneel High End opname materiaal.
  • Audio opnames - mixing - mastering.
  • Art work (hoes en booklet).
  • Professioneel dupliceren van uw CD vanaf 500 stuks.
  • Professionele begeleiding (vocal coaching - zanglessen & mental coaching).
  • Uw eigen knappe website.
  • Composities op maat.


Indien u wenst kunnen wij het gehele proces tot finished product begeleiden. Het art work (hoes en binnenwerk) kunnen wij voorzien, alsook de complete realisatie tot een professionele verkoopbare full CD en dit vanaf 500 stuks.

U kan natuurlijk ook elders de mixage en/of de mastering laten plaatsvinden.
Maar ook opnames die niet in deze audio studio hebben plaatsgevonden kunnen hier gemixed en gemastered worden.

Het is steeds onze bedoeling om het allerbeste uit mensen te halen en dit op een zuivere wijze op te nemen met audio materiaal dat we enkel in de grootste audio studio’s zien, en dit in een omgeving waarin mensen zich snel thuis voelen.

Wanneer kwaliteit voor u belangrijk is.
Muziek is wellicht het dierbaarste geschenk. Het is de enige ongrijpbare kunstvorm. Het kan innerlijke poorten openen en kan jou naar bekende en onbekende plekken brengen binnenin jezelf. Het is de universele taal, het is de taal van de ziel.
Daarom vinden wij het zeer belangrijk om dit alles zo zuiver mogelijk weer te geven. Wij doen hierop geen enkele toegeving zodat u thuis werkelijk kan ervaren en genieten van uw eigen creatie wat wij met de wereld willen delen via onze eigen Kristalan CD’s die hier een mooi voorbeeld van zijn. In Vlaanderen meer dan 20.000 Kristalan CD’s is niet niks.
Een hemels geschenk.


MillenniaSTT1, Manley/VoxBox, Summit Audio/TLA100, Shadow Hills/The Equinox (32channel audio summing and pre amps), UBK/Bcmk2,TC6000, Kushaudio/fatso, Kushaudio/Clariphonic, Elysia/Xpressor, Kemper, Apogee/Symphony 192converters, Antelope ORION gen3 en nog wat andere spullen

Monitors zijn ADAM S3h , Genelec 1031's met Genelec Subs en een B&W 801's matrix3 compleet getuned op een oude Luxman classA amp..

Enkele heerlijk klinkende microfoons uit de lijst (Gevel/Neumann UM57/ M93/ U87/. Slate Digital Virtual Microphone System, Antelope Duo, Ribbon, ea…) we gebruiken hoofdzakelijk Vovox and Zaolla kabels (99%zilver).
Klinkt dit voor u als muziek in de oren dan kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een mailtje via de contactpagina of telefoneer even:
voor België 0476 220 647
buitenland NL +32 (0)476 220 647

LOADING